"Sandy is de schuld van Obama en de homo's"

REUTERS
Barack Obama en Mitt Romney kijken wel uit om de orkaan Sandy te gebruiken voor electorale doeleinden. Maar christelijke predikers kennen dat soort remmingen niet, kapelaan John McTernan op kop. Orkaan Sandy is volgens hem de schuld van de tolerantie van huidig president Barack Obama tegenover moslims en homoseksuelen. Niet dat Romney wel zijn vriendje is, want de Republikeinse Mormoon wordt prompt in het hoekje van de pro-homoseksuelen geduwd.

"Dit is het teken van de Heilige God van Israël dat de Amerikaanse politiek belachelijk is voor Hem. Een pro-homoseksuele Mormoon en een pro-abortus en pro-homoseksuele Moslim Broederschap-promotor, harde linkse fascist proberen president te worden."

Op zijn blog schrijft McTernan:

"De heilige God van Israël is bezig met de systematische vernietiging van Amerika en dat voor onze ogen. Het oosten werd niet getroffen door de droogte, maar nu is de meest krachtige orkaan ooit op weg naar Philadelphia en New York. Het kan catastrofale schade toebrengen aan het hele noordoosten. Als je het gebied getroffen door de droogte optelt bij het gebied getroffen door Sandy, kom je aan meer dan 80 procent van het land! Ik zeg het: Amerika wordt vernietigd."

Profetische (alsook door iedereen voorspelde) woorden, want met een kapotte kernreactor, een gedeeltelijk overstroomd eiland, massale stroomonderbrekingen en zelfs een grote brand is de schade van Sandy omvangrijk te noemen.

Maar zijn voorspellende krachten reiken niet verder dan dat want even verder klinkt het: "De orkaan kan Washington DC overspoelen op de dag van de verkiezingen (over een week, op 6 november, nvdr). De orkaan is als een grote emmer kots in Amerika's gezicht tijdens de verkiezingen."


McTavern plaatst ook Republikein Mitt Romney in het pro-homoseksuele kamp, ondanks het feit dat die zich herhaaldelijk uitsprak tegen het homohuwelijk en gruwde bij het idee dat zelfs homo's kinderen konden adopteren.

De christelijke kapelaan laat zich niet doen en herhaalt: "Beide kandidaten zijn pro-homo's en de homoseksuele agenda. Amerika wordt politiek beoordeeld en weet het geeneens."

Romney heeft zijn status te danken aan het feit dat hij (dixit McTavern) 'meer openlijk homoseksuelen in het leger wil, meer homo's in de scouts en zelfs meer homo's in de Republikeinse partij'.