UFO-gelovers presenteren nieuw "bewijs" van Roswell-alien

Op een grote conferentie over buitenaards leven zijn foto's getoond die heel wat 'hoo's' en 'haa's' veroorzaakten. Het zou gaan om "nooit eerder vertoonde alienbeelden" van de wereldberoemde crash in Roswell. Volgens de echte believers leveren de foto's nog maar eens het bewijs dat we niet alleen zijn in dit universum. Anderen zijn dan weer veel sceptischer en zeggen dat de foto's overduidelijk fake zijn.

Op de 'Be Witness' conferentie in Mexico City werden plots twee foto's getoond en voorgesteld als "nooit eerder vertoonde foto's" van een alien van de 'UFO'-crash in Roswell.

Feit
UFO-specialisten beweren dat het vijf jaar onderzoek heeft gekost om de authenticiteit van de beelden te bevestigen. De wereldwijd erkende UFO-specialist Jame Maussan zegt dat de foto's "hét bewijs leveren dat aliens bestaan". Rond die tijd bestonden er nog geen schetsen of modellen van buitenaardse wezens dus de foto's kunnen zijn inziens niet vervalst zijn. Ook onderzoeker Richard Dolan is er zeker van dat het gaat om authentieke foto's. De anatomie van de alien is volgens hem te gedetailleerd en correct om verzonnen te zijn.

Fictie
Volgens sceptici is het veel waarschijnlijker dat het toch gaat om een model of gewoon om vervalste foto's. "Het gaat hier waarschijnlijk om een hoax", zegt voormalig hoofd van het UFO-onderzoeksteam van het Britse Ministerie van Defensie, Nick Pope. "Sommige hoaxes willen oplichten om er munt uit te slaan, maar soms is het gewoon een verlangen om te kunnen zeggen: 'we hebben de wereld voor de gek gehouden'."

screenshot video
screenshot video
screenshot videoReacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels