Doet uw gemeente genoeg voor het klimaat? Vul de bevraging in

Photo News

De afgelopen jaren beloofden meer dan 4 op de 5 Vlaamse gemeenten hun CO2-uitstoot te verminderen. Sommigen met 20 % tegen 2020, anderen met 40% tegen 2030. Maar hebt u het gevoel dat uw gemeente echt bezig is met het klimaat? Welke maatregelen verwacht u van hen? Bent u bereid daarvoor meer belastingen te betalen? En wat wil u zelf doen? De Universiteit Hasselt onderzoekt het, in samenwerking met onze krant. De resultaten worden nadien gepubliceerd in onze krant. 

Vul de enquête hierboven in, of via deze link 
17 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Yves Steenssens

  Nee want zou hier durven de lage emissiezone invoeren , het grootste geschenk voor de autolobby ….een astronomisch debacle .E= 1/4 aankoopprijs oud , of nieuw voertuig.....

 • Alec Verbruggen

  Als ik er extra voor moet betalen weet ik op voorhand dat er geen effectieve maatregelen gerealiseerd zullen worden. Los daarvan stokkeren ze voor mijn part radioactief afval op de grote markt, zo lang ik maar niet weer extra moet betalen, de rest is werkelijk van geen enkel belang.

 • Michel de Coorebyter

  Wat is de CO2 uitstoot van alle wegversmallingen, eenrichtingsverkeer, eindeloze omwegen om ergens te geraken, mobiliteitsplannen, .... en alle middelen die van tegenwoordig gebruikt worden om het verkeer te vertragen?

 • Jef Stuyck

  Stop met die windmolens te fabriceren en gebruik nucleaire energie, dat zou al een heel pak minder co2 uitstoten.

 • Bert Willems

  Ik ben bereid meer te betalen op voorwaarde dat de gemeente zich op korte termijn effectief ertoe verbindt om maatregelen te nemen en dat op straffe van terugbetaling indien ze haar verbintenis niet nakomt.

Video