Ga naar de mobiele website
^ Top

Kama Sutra zal moeten heruitgevonden worden voor Playboyclub in ruimte

Het mannenblad Playboy droomt van een club in de ruimte in samenwerking met het ruimtetoerismebedrijf Virgin Galactic. In het maartnummer staat hoe zo'n club er zou moeten uitzien.

In het begin van het ruimtevaarttijdperk, begin jaren zestig, lanceerde Playboy-oprichter Hugh Hefner Playboyclubs. Nu dankzij Virgin Galactic ruimtevaarttoerisme op het punt staat gemeengoed te worden, zoekt Playboy het nu ook in hogere sferen.
 
Het idee is een gigantisch privaat ruimtestation rondom de Aarde of een ander hemellichaam, in de vorm van een gigantisch wiel rondom en verbonden met een bolvormige kern. Door het centrifugaal draaien van het wiel ontstaat kunstmatige zwaartekracht. Mensen reizen per raket naar de club, vracht wordt met een superkanon naar boven geschoten.
 
De club omvat onder andere een restaurant (in het wiel om te voorkomen dat de frietjes gaan rondzweven), een menselijke roulette, een gewichtsloze disco en gewichtsloze persoonlijke suites.

Deze laatste doen niet dienst voor wetenschappelijk onderzoek zoals in het Internationaal Ruimtestation ISS, maar voor iets dat wel wat oefening zal vergen. Want "de hele Kama Sutra zal gezien de wetten van de afwezigheid van zwaartekracht opnieuw moeten worden uitgedacht", aldus Playboy. (belga/mvl)Meld een bug