God is Stephen Hawking al beu: "Hij is hier nog maar een paar uur en heeft al bewezen dat ik niet besta"

Tussen de vele reacties op het overlijden van de Britse fysicus Stephen Hawking, ook een opvallende van God hemzelve. De schepper van hemel en aarde blijkt de wetenschapper nu al beu te zijn. 

"Hij is hier nog maar een paar uur en Stephen Hawking heeft me, in mijn Gezicht, al wiskundig bewezen dat ik niet besta", tweette God vanuit de hemel.

Hawking overleed vannacht in Cambridge op 76-jarige leeftijd.

tweet Hawking God
Photo News/Twitter tweet Hawking God13 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Eida Lam

  Haha! Knal erop!

 • oswald billiet

  De vraag blijft: wat is de schepper van dat alles? Iets of niets?

 • Lisette Theunis

  God is een uitvindsel van de mens om al zijn wandaden in de wereld te kunnen rechtvaardigen. Al de rijkdom van de kerken is op een handige en manipulatieve manier afgetoggeld van de goedgelovige sukkelaar.

 • Pete Schoonhuys

  Zoals de sprookjesverhalen in de bijbel, Luc Lepoudre. Daar kunnen we van bewijzen dat ze onwaar zijn, stuk voor stuk geromantiseerde verhalen die hetzelfde doel hebben als de sprookjes van Grimm.

 • chris ceulemans

  S.Hawking geloofde niet in een persoonlijke God, is niet hetzelfde als niet geloven in een intelligent ontwerp, en lees ook eens over wiskundig en fysica grootsheid Michio Kaku, beide heerschappen bewonderden elkaar. Een God heeft niets te maken met de ellende op deze wereld, dat doen we zelf....creatie komt uit een idee, en dat komt uit de geest, de dag dat we een graszaadje synthetiseren, planten, en het groeit....of een tulpenbol, of amoebe maken.....