Zonnend zeehondje gespot op strand van Westende

Medialaan
Op het strand van Westende trekt een zeehond vandaag alle aandacht. "Het gaat om een gezond diertje dat even komt uitrusten in de zon", zegt Sea Life Blankenberge aan VTM NIEUWS.

Het zeehondje ligt sinds vanmorgen op het strand. De verzorgers van Sea Life kwamen ter plaatse en stelden geen tekenen van ziekte of verzwakking vast. "Een gezonde zeehond gaan we niet uit zijn habitat halen. Het diertje zal later uit zichzelf wel terugkeren naar zee", stelt Sea Life gerust.
5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Gerard Braeckmans

  Er zijn mensen die nog niet verder gekomen dan over voetbal te leuteren.

 • Jean-Paul Samyn

  Beste Vliz , Het vorig weekend van28/29 april tijdens het Beach Festival in De Panne, kregen we ook bezoek van een zeehondje op het strand, en het had zelfs zijn bezoekers kaart mee , onder het Nr 737. Maar wij zouden graag weten van welke nationaliteit de zeehond is . Hij is zeer zeker aangespoeld om te rusten . Zie foto's in bijlage met de fuiftenten en prins Leopold op de achtergrond . Vriendelijke groet , Samyn Jean-Paul

 • Paul Boutsen

  Mooi, inheemse dieren komen terug naar het strand...ook massaal veel uitheemse mensen met minder goede bedoelingen.

 • Bernard Aelvoet

  'k Wam kijken naar de match Brugge-Anderlecht.

 • Rudy Persoons

  Zeehondje is na de middag terug in zee gewaggeld. Heb me wel geërgerd aan al die onwetenden die persé tot vlak bij het diertje wilden gaan staan, het terug naar zee wilden sturen of dachten dat ze het met een emmertje water nat moesten houden.