Zo gaat het nu met leeuwenwelpje Remy, die vermoedelijk door Belg gedumpt werd in weiland in Nederland

Het gaat goed met leeuw Remy, die in oktober werd gedumpt in het Nederlandse Tienhoven. Het leeuwtje is populair in het dierenpark waar hij opgroeit en gaat - als alles meezit - later naar een reservaat in Zuid-Afrika.

Je hebt 8% van dit artikel gelezen
7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • ingrid mertens

  Prachtig wezen, met dank ook aan de goede verzorging Hopelijk géén volgend slachtoffer van de ziekelijke trofee-jagers!! Hoge tijd dat trofee-jacht verboden wordt, willen we niet al het mooie op aarde in de vernietiging laten brengen door het egoistisch mensdom!!

 • wim Goedhuys

  Dat wordt wellicht een pracht van een leeuw. Proficiat aan de verzorgers.

 • Regina Desmedt

  Ik hou mijn hart vast voor deze leeuw. Zuid-Afrika en zijn „reservaten“ hebben qua dierveiligheid in mijn ogen geen goede reputatie. Het zou het eerste dier niet zijn dat ze in canned hunting laten eindigen.

 • Dick van Aggelen

  Hopelijk een echt reservaar en geen jachtterrein.

 • Rayan El Arami

  Mooi om te horen dat het goed met hem gaat. Zulke opvolgingen mogen van mij meer. Te vaak plaatst men een redelijk vaag artikel maar horen we achteraf niet meer hoe het nu juist in elkaar zat of afgelopen is.