Gesponsorde inhoud

Welke populaire hond past bij jouw levensstijl?

Unsplash

Welke hond straks ook deel uitmaakt van jouw gezin, Euro-Premium staat garant voor volwaardig droogvoer voor elk ras, ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en voedingsdeskundigen. Bekijk het hele assortiment op www.europremium.be

Stel, je wordt gereïncarneerd in een blaffende viervoeter. Tot welk ras zou jij dan behoren? Klik hier, doe de test en kom erachter of jij eerder een koppige beagle of een trouwe retriever bent.
7 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Hedwig Jacobs

  Test gedaan, kwam bij een Husky, maar bezit al een paar jaar een Groenendaalse herder, ook een prachtig beest maar moet iedere dag in de tuin zijn kilometers kunnen afleggen, men ziet ze nog heel weinig deze hond was vroeger de kracht van de hondenkar.

 • Christiaan Mortier

  ze zitten er gewoon naast...............tijd verspilling

 • Etienne Buys

  Heb alle vragen beantwoord en toeval of niet wat wordt voorgesteld, de hond die ik sinds een aantal maanden bezit King Charles spaniel.

 • Joan Lute

  De labradoodle was mijn uitslag en ik vind ze heel mooi en lief zoals de meeste honden maar wij zullen altijd trouw blijven aan onze keuze voor een zwart - witte dwergschnauser. Ze zijn beetje koppige terriër maar wel enorm lief en zorgzaam. Daarbij zijn ze heel speels en verbazingwekkend slim en de ideale bescherming wanneer je in gevaar bent omdat hun loyaliteit tov hun gezin geen grenzen kent.

 • Bart Marchand

  Hopelijk geen...