Vrouw redt zwaar verwaarloosde hond en hij bedankt haar op meest hartverwarmende manier

Deze erg ontroerende beelden van een snikkende vrouw en een bijzonder dankbare hond raken flink wat harten. De vrouw in de video zegt dat ze achtergelaten honden redde die vastlagen aan kettingen van nog geen meter lang.

"Ze zaten al dagen zonder eten, water of beschutting en waren aan het sterven bij temperaturen van meer dan 35 graden", vertelt ze aan videosite ViralHog. 

Dankbaar

"Ik wilde zien of iemand hen kon helpen en kon er 's nachts niet van slapen, dus ik redde hen. Enkele minuten nadien reikte een van hen herhaaldelijk naar mijn hand voor affectie. Het brak mijn hart dat hij verwaarloosd en stervende was, maar niet kwaad was op mij, maar dankbaar."

"Ik begon te wenen en opnieuw verlegde hij zijn aandacht van zichzelf naar mijn noden. Ik kon niet geloven hoeveel liefde van een dier uitging dat letterlijk net uit die situatie kwam."

Kritiek

De emotionele video raakt veel harten, maar de vrouw krijgt wel kritiek op het feit dat ze achter het stuur van een wagen zat te filmen. Aangezien ze met haar ene hand de hond aaide, leek ze haar stuur alleen aan te raken met de hand waarmee ze filmde.

De video werd op 13 juli gefilmd in de Verenigde Staten, maar de naam van de vrouw of haar woonplaats zijn niet gekend.

Bekijk ook

rv48 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Catje Vandriesse

  Op dierenmishandeling zou jaren celstraf moeten op staan!

 • Freddy De Vos

  Zo lief! Echt erg hoe sommige mensen dieren kunnen mishandelen!

 • Wilfried Vanden Berg

  En zeggen dat er zijn die naar China gaan om honden op te eten en omdat het goedkoop zijn. Ik ken zelfs een ex collega die dat doet. Om misselijk van te worden. Arme dieren.

 • Didi Bellens

  Super van die vrouw en dat ze nu zagen omdat ze filmde tijdens het rijden, zijn geen dierenliefhebbers. Hopelijk gaat het goed met hun beide vanaf nu, ik wens hun beide veel liefde en succes toe.

 • ingrid mertens

  Dank u reddende engeltjes!!!! Fijn te zien dat er toch nog mensen zijn met het hart op de juiste plaats voor dieren ❤️ Dierenbeulen kunnen niet zwaar genoeg gestraft worden! Dieren in de grondwet is een must, dit wordt met de dag duidelijker na al het dierenleed!!