VIDEO: Indiase man wil selfie met beer nemen en sterft

YouTube
Een taxichauffeur is woensdag in het Indiase Papadahandi om het leven gekomen toen hij een selfie wou nemen met een beer.
WAARSCHUWING: Beelden kunnen als schokkend ervaren worden.

Prabhu Bhatara bracht gasten terug van een huwelijksfeest. Hij stopte langs de weg voor een plaspauze en spotte daar de beer. Hij wou even een selfie met het beest maken, riep hij zijn passagiers toe. De inzittenden van de SUV vroegen hem met aandrang om dat vooral niet te doen, maar dat advies sloeg de man in de wind. 

De beer was op dat moment water aan het drinken, toen Bhatara naderde. Het beest keerde zich tegen hem en viel aan. Een straathond en een dorpsbewoner liepen nog op de beer toe, maar dat bracht geen zoden aan de dijk.  Heel wat mensen zagen hoe de beer genadeloos toesloeg. De man had geen schijn van kans en stierf ter plekke.  
10 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Carlos Coltrane

  Tsja, die beer had daar echt geen zin in.

 • Beppie Pieper

  Dan vraag je dr zelf om toch? Geen medelijden mee!

 • Johan Geyskens

  Ja kijk, daar kan ik nu geen medelijden mee hebben! Hoe kunnen mensen nu toch zo dom zijn, een beer is een wild dier daar en daar maak je geen selfies mee!

 • piet devlieger

  Altijd voorzichtig zijn. Als een beer je vraagt om met hem een selfie te nemen mag je er zeker van zijn dat hij iets anders in de zin heeft.

 • Michel Rooms

  Nog een idioot, zoals met die leeuw deze week.