Verloren gelopen hond geeft zichzelf aan in politiekantoor

Chico was verloren gelopen, maar vond zijn weg terug naar het politiekantoor.
Support Our Permian Basin Police Officers Chico was verloren gelopen, maar vond zijn weg terug naar het politiekantoor.
Eerder deze maand kreeg het politiekantoor van Permian Basin in de Amerikaanse staat Texas wel een heel bijzondere aangifte. Chico was verloren gelopen nadat hij zichzelf uitliet, maar kwam gelukkig bij het lokale politiekantoor terecht.

De politieagenten waren stomverbaasd toen plots een hond, zonder baasje, heel kalmpjes het kantoor binnenliep en met zijn voorpoten aan het onthaal kwam staan om zichzelf als vermist aan te geven.

Rusty Martin was de eerste agent die Chico ontmoette. “Hij leek heel kalm en niet in paniek dat hij verloren was”, klinkt het. “Het leek alsof hij een wandeling maakte en ons een bezoekje kwam brengen.”

Terug ontsnapt

Omdat de agenten niet wisten wie de eigenaar van Chico was, lieten ze een dierenarts overkomen om zijn chip te controleren. Maar nog voor de dierenarts arriveerde bij het kantoor, was Chico alweer ontsnapt. De hond vond zijn baasje gelukkig zelf toch terug, die een dag later aan de politie bevestigde dat Chico veilig en wel thuis was gekomen.

Support Our Permian Basin Police Officers22 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Daniel Tant

  Daniel Tant. het is niet te begrijpen wat een dier dat dit is,nooit gehoord of meegemaakt ,dieren zijn soms slimmer of mensen gelukkige is weer terecht gekomen bij zijn baasje.

 • michel van dam

  die hond wil gewoon bij de politie gaan werken, mooie stunt en opgezet spel toch!

 • jerry sluyts

  zo mooi

 • lottie Guillaume

  zo zie je maar onze viervoeters zijn slimmer dan velen denken echt een heel mooi beeld.

 • Elke Claes

  en zoals iedereen staat de politie met de gsm in de pollekes te filmen.