Ga naar de mobiele website
^ Top

Trouwe hond wijkt geen seconde van zijn baasje nadat die lelijke val maakt

Def Civil B. Blanca Facebook
Toen de Argentijn Jesus Hueche (28) zaterdag een stevige smak maakte op zijn oprit, was zijn trouwe viervoeter doodongerust. Hond Tony week dan ook geen moment van zijn zijde toen Jesus werd verzorgd door de hulpdiensten. Zij waren zo gepakt door het tafereel dat ze foto's van de grote liefde tussen hond en baasje op Facebook plaatsten. En daar gingen de kiekjes in geen tijd viraal.

Jesus Hueche was zaterdag aan zijn huis een boom aan het snoeien, toen hij plots zijn evenwicht verloor en naar beneden viel. Hij smakte hard op de grond met zijn hoofd en verloor het bewustzijn. Zijn lelijke val werd gelukkig snel opgemerkt, en dus waren de hulpdiensten snel ter plaatse. Die troffen Jesus aan met zijn trouwe maatje Tony.

Def Civil B. Blanca Facebook

Terwijl de hulpdiensten Jesus verzorgden en neksteun gaven, bleef Tony knuffelend op zijn gewonde baasje liggen. Die was gelukkig intussen terug bij bewustzijn en probeerde Tony gerust te stellen met enkele zachte aaitjes.

Def Civil B. Blanca Facebook
Def Civil B. Blanca Facebook

Toen het tijd werd om Jesus in de ambulance te dragen, probeerde Tony mee in de ziekenwagen te klimmen. Gelukkig konden Jesus en Tony na een ziekenhuisbezoek heel snel herenigd worden, want de verwondingen van Jesus vielen mee. Hij kon gauw weer naar huis, naar zijn beste vriend.

Def Civil B. Blanca Facebook

Def Civil B. Blanca

A las 18:07 hs. Una persona que estaba podando un árbol en calle Balboa 2473 se cayó del mismo de una altura de 2 metros aproximadamente. El trabajador de 28 años de edad sufrió traumatismo de cráneo leve, por lo que fue trasladado por personal de ambulancia del servicio SIEMPRE.

Meer over6 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Gregory Maurisse

  DIERENRIJK. Fantastisch.

 • Van Wingen Rouquart

  Ongelooflijk dat een hond zo aan jou kan hangen , meer of een mens , prachtig

 • pascaline desmet

  ze hebben zo een groot hart die beestjes,zo lief!!!mensen kunnen er veeeeel van leren ipv ze te verwaarlozen.op vele vlakken! zeker liefde geven af dieren.ze zijn u zo dankbaar !!!

 • aaron lammens

  Je hebt nu eenmaal meer vriendschap van dieren dan van mensen

 • Berlinda Lenssens

  Beestjes zalig gewoon. wat anders dan mensen...

Meld een bug