Topmaaltijden en openhartoperaties of toch maar simpele brokken en een spuitje? Dit kost het je om een huisdier te hebben

Hyshil Sander
Liefde is natuurlijk niet in geld uit te drukken, maar hoe ver ga je voor je huisdier? Topmaaltijden en openhartoperaties of toch maar simpele brokken en een spuitje? Dit zijn de vaste kosten per huisdier.

Rolstoel, acupunctuur en straks hydrotherapie voor teckel Babou: 12.000 euro

Je hebt 5% van dit artikel gelezen
6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jean De Grande

  @ ingrid joosten: hij zou misschien zijn hart eens kunnen tonen en het aan de helft van de prijs doen.

 • ingrid joosten

  Vaak gaat het niet over hoever een baasje WIL gaan voor zijn diertje maar hoever hij KAN gaan. Er zijn diertjes die ingeslapen worden omdat het baasje bijv. een operatie niet kan betalen. Jammer toch? Dan moet je als dierenarts van je hart een steen kunnen maken, wetende dat je het dier eigenlijk wel zou kunnen redden.

 • Lies De Vuyst

  Voor een asielkat tel je tegenwoordig bijna evenveel neer als een raskat. Ik vind dit heel erg, ik begrijp dat het asiel uit de kosten moet geraken maar zo krijg je geen dieren geadopteerd helaas.... 5 van mijn 7 poezen zijn trouwens herplaatsers.

 • Gerrit Malego

  Als mijn huisdier ziek is kan de factuur mij geen moer schelen, het kost wat het kost.'k zal wel een jaar geen nieuwe kleren kopen en wat minder op restaurant gaan dan. Onze huisdieren zijn deel van het gezin, en verdienen de beste zorgen. Maar belangrijkste is dat ze niet onnodig lijden, en ze in leven houden uit egoïsme is ook verkeerd.

 • Sandy Bekaert

  Ik vind dat toch wel heel ruim genomen... Voor onze kat: 1 zak Whiskas per maand van €4,79, natte voeding wilt ze niet. Kattenbakvulling: 1 zakje van €1 per week. Vaste kosten per maand dus €8,79 + nog een €3 ongeveer voor snoepjes en kattenmelk. Speeltje kopen we niet want ze speelt nog het liefst met flesjes, rietjes of dozen. En dan nog 2x per jaar naar de dierenarts aan +- €55 per bezoek. Komt in totaal op ongeveer €250 per jaar.