Stier ontsnapt uit slachthuis, maar wordt dan gedood door politie

Deze weg werd afgesloten en omwonenden werd gevraagd om binnen te blijven.
Google Maps/Van Eenoo Deze weg werd afgesloten en omwonenden werd gevraagd om binnen te blijven.
In Wales is vandaag door de politie een stier 'uitgeschakeld' nadat hij was ontsnapt uit een slachthuis. Volgens de politie was de stier extreem opgewonden en werd de situatie te gevaarlijk voor buurtbewoners.

Omstreeks 10.30 uur vanmorgen kreeg de plaatselijke politie een melding dat er een stier ontsnapt was uit een slachthuis in Cross Hands, een dorpje in het graafschap Carmarthenshire in Wales. Het dier was volgens de politie buitengewoon opgewonden en werd beschouwd als gevaarlijk voor de omwonenden van de Black Lion Road, waar hij naartoe gelopen was. "De straat werd afgesloten en we vroegen bewoners om binnen te blijven”, aldus de politie. 

Tweet verwijderd

“Er werden een aantal opties besproken om de stier op een veilige manier en levend te vangen, maar geen enkele daarvan bleek haalbaar. Daarom werd het dier omstreeks 11.35 uur gedood.” Volgens The Daily Post stuurde de politie ook nog een tweet die vermeldde dat het dier “uitgeschakeld” werd, maar die tweet zou even later verwijderd zijn.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.