Speciaal voor uw geliefde viervoeter: Lidl verkoopt zwembad voor honden

Lidl
Nu het kwik boven de dertig graden stijgt, is het belangrijk een koele plek op te zoeken. En niet alleen voor jezelf, ook voor je trouwe viervoeter. Supermarktketen Lidl heeft daarvoor een ideale oplossing: een hondenzwembad.

Het zwembad is volgens Lidl snel op te bouwen, omdat je het niet hoeft op te pompen. Ook heeft het een antislipbodem en een stevige wandconstructie. Met een uitstroomopening kan je het bad, dat 120 bij 30 centimeter groot is, snel leeg laten lopen. De ‘Zoofari’ kost 34,99 euro en is vanaf morgen te koop.
7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • jef Bastieans

  Gewoon geen kat in zetten want die zet haar nagels en tis gebeurd

 • Vera Franck

  Ik heb mij een besteld bij Decatlon voor de hondjes 17 euro betaald . Met antislip erin . Vond dat lidl te duur . Natuurlijk hier gaan er maar franse bulletjes in . Maar is groot genoeg voor hun . Doorsnee 88 cm . Hopelijk gaan ze erin . Want ik heb nog al badjes gehad en nooit gingen ze erin . Geniet ervan beestjes met dit weer verdienen jullie ook afkoeling . Wel zorgen dat dat de pootjes gekoeld worden en buikje. De rug niet . Is niet gezond voor hun

 • christine herremans

  Zalig toch . We mogen onze trouwe viervoeters niet vergeten . Wie dat erover vindt heeft geen hart voor dieren .

 • Dietger Timmers

  Wie hier iets op tegen heeft is een egoist, dieren hebben ook verkoeling nodig. Mensen zijn al egoïstisch voor de planeet. Laat die dieren ook maar is genieten.

 • Cindy Braem

  Mijn hond geniet van zijn zwembadje in de tuin. Hij vindt dit wel een leuke verfrissing