Politieagent die katje redde overspoeld met huwelijksaanzoeken

imgur
Politieagent Cody Garrett uit Spartanburg in North Carolina postte zondag een foto van zichzelf met een kitten die hij aangetroffen had onder een vuilniscontainer. Dat de foto hem zoveel vrouwelijke fans zou opleveren, had de besnorde man niet verwacht.

Tijdens een late shift voorbije zaterdag hoorde Garrett het diertje miauwen. Hij trof het katje aan onder een vuilniscontainer. Garrett en zijn collega namen het diertje mee naar het politiekantoor en de man besloot het diertje thuis op te vangen. Zijn kat Toothless had zopas vier jongen gekregen en de man hoopte dat ze er nog eentje bij kon nemen.

"Het was behoorlijk hard aan het regenen," vertelt hij. Garrett is ervan overtuigd dat hij het leven van de kat gered heeft, want nadien was een kleine overstroming in de regio waar hij het poesje had gevonden. "Ze is de kleinste kitten die ik ooit heb gezien."

"Toothless vangt haar op als een van haar eigen jongen," zegt hij trots. Ook Toothless was een zwerfkatje dat de man vorig jaar van straat plukte toen ze amper een paar maanden oud was. Daarnaast heeft hij ook twee straathonden geadopteerd die hij tijdens het werk aantrof.

De kitten kreeg ondertussen de naam 'Squirt'. Niet omdat hij zo klein is, maar wel omdat hij het diertje bij zijn thuiskomst plots het hele tapijt onderpoepte.

Garrett heeft er niet alleen een nieuw huisgenootje bij, op sociale media krijgt hij nu talloze "trouw met mij"-reacties op zijn foto's van nieuwe fans. Maar zijn vriendin moet zich geen zorgen maken, zegt hij. "Ze weet dat ik van haar hou".

De man hoopt dat het verhaal er mede voor zorgt dat mensen weer een positiever beeld van de politie krijgen. "Politieagenten zijn de vijand niet," zegt hij. "We hebben families, we houden ervan om dieren te redden en videospelletjes te spelen. We lopen daarbuiten niet al die gestoorde dingen te doen die mensen op het nieuws zien".

Much better. #mustache #love #kittycat #kitten #kittensofinstagram #cute #rescue

See this Instagram photo by @donutoperator * 2,000 likes

So I've been getting lots of offers from ladies (and dudes) and just wanted to say I am taken. My amazing girlfriend took care of Squirt when I brought her home, helped her poop, and cleaned up that awfulness so that I could sleep. She took squirt to the vet the next day and cuddles her while I am not at home. I love ya baby. #love #family #beer @chubbies

See this Instagram photo by @donutoperator * 638 likes