Nieuwe foto’s van wolvin Naya: bekijk ze hier

Deze foto van wolvin Naya werd in oktober genomen.
Instituut voor Natuur en Bosonderzoek Deze foto van wolvin Naya werd in oktober genomen.
Er zijn nieuwe beelden opgedoken van wolvin Naya. Het Instituut voor Natuur en Bosonderzoek heeft die verzameld. Op de foto’s is enkel Naya te zien, maar bijna altijd volgt wolf August op een afstand.

Wolvin Naya en wolf August kunnen het goed met elkaar vinden. En dus mogen we volgend jaar welpen verwachten, zeggen experts. Daarnaast zijn er ook in Duitsland een vijfhonderdtal welpen geboren, die zich nu gaan verspreiden. “Er gaan zeker nog wolven passeren in Vlaanderen”, zegt Eddy Ulenaers van Agentschap Natuur en Bos aan VTM NIEUWS. “Of ze zich gaan vestigen, dat is een ander verhaal natuurlijk.”

LEES OOK. Vrijwilliger maakt unieke beelden van wolvin Naya: “Ik heb één camera hangen, ik sprong een gat in de lucht”

Deze foto’s werden begin december genomen:

Wolvin Naya.
Instituut voor Natuur en Bosonderzoek Wolvin Naya.
Instituut voor Natuur en Bosonderzoek

Bekijk hier meer beelden van wolvin Naya:
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Sonia Lockkamper

    wij pikken van de natuur natuurlijk dat wolven ook schapen pakken zij mogen ook eten wolven waren hier toch voor ons

  • florence vermeulen

    heel normaal dat je jonge wolven gaat zien als je een koppeltje wolven uitzet! Want "toevallig hebben we te maken met een koppel! De gevolgen van dode schapen en dergelijke .. dat is dan maar voor de rekening van de schapenboer!

  • van meerhaeghe patrick

    in het artikel van het nieuwsblad sta de beste mop wolven jagen op everswijnen ,en herten als ze mij en foto kunnen tonnen ,en dit bewijzen verdiend de fotograf de nobel prijs