Kraai ontvoert puppy uit tuin

De kleine Fudge werd door een kraai meegenomen uit de tuin van Heather Sinden
kos De kleine Fudge werd door een kraai meegenomen uit de tuin van Heather Sinden
In een tuin in een voorstad van Melbourne speelde zich een tafereel af dat je niet voor mogelijk houdt. Heather Sinden hoorde haar chihuahua van vier maanden oud nog schreeuwen en dan was hij weg. Kleine Fudge was gegrepen door een kraai en meegenomen.

Heather moet vechten tegen longkanker en kreeg de hond twee maanden geleden cadeau. Het diertje hield haar gezelschap tijdens de moeilijkste strijd van haar leven.

Meestal zat de chihuahua die in een handpalm past, lekker binnen. Maar het hondje moest hoognodig en daarom had Heather haar oogappel in de tuin gelaten.

Het was dochter Melinda die het verbijsterende verhaal deed aan Australische media. "Mijn moeder was bezorgd omdat er kraaien in de buurt waren", zei Melinda. "Dan hoorde ze nog een hartverscheurende schreeuw en Fudge was weg."

"Mama stortte in van de shock", aldus Melanie. "Ze was erg gehecht aan Fudge."

De hele familie hoopt dat de chihuahua alsnog ongedeerd thuiskomt en vraagt iedereen om uit te kijken naar het diertje. Via social media proberen ze Fudge op te sporen. Melinda zei dat ze hoopte dat de viervoeter veilig was geland en nog ergens in de buurt vertoefde.