Hondenrestaurant opent binnenkort deuren in Antwerpen

.
videostill .
Op 1 februari opent hondenrestaurant Bentley de deuren in Antwerpen. Je hond zal er kunnen lunchen of dineren en hij kan er zelfs genieten van een hondenwijntje of hondenbier.

Het restaurant op de eerste verdieping van het Grand Bazar shoppingcenter aan de Groenplaats, is het allereerste hondenrestaurant in de stad. Vanaf 1 februari kan je er met je hond terecht voor een lekkere maaltijd met bijpassende hondenwijn- of bier. Na de maaltijd kan je viervoeter zich uitleven in een speelhoekje. Nadien kan je een speciaal hondenkookboek en gadgets meenemen naar huis.

Bentley en Snuff mochten de spits afbijten en gingen als eerste gasten aan tafel.
17 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • phil grey

  @karl: dierenhotels heb je al , mijn hondje gaat er elk jaar naartoe als wij een maand in thailand zijn, is goedkoper dan je hond meenemen naar daar.

 • florence vermeulen

  en dit terwijl er buiten MENSEN liggen die nog geen eten hebben om eens dagelijks hun honger te stillen! En wat zegt of doet het CVGK ??

 • Thierry Vansweevelt

  Niemand vraagt hier om. Zoals dat naaktrestaurant dat al failliet is. Ze gaan de huur niet lang kunnen betalen en ook failliet gaan wanneer het nieuwe eraf is

 • Luc Cuypers

  Ik hou van dieren , maar als ze nu al beginnen met een hondenrestaurant vind ik belachelijk ! Denk nu niet dat die honden daar iets aan hébben !!!

 • Manolito van Ouwerkerk

  Zelf heel mijn leven honden gehad en nu nog. In het buitenland (USA enzo) is dit al lang aan de gang. Te gek voor woorden en eigenlijk ook voor enige commentaar...