Honden bijten moeder en dochter dood nabij Madrid

Een bordeauxdog. (archieffoto)
wikimedia commons Een bordeauxdog. (archieffoto)
Een moeder en een dochter zijn nabij Madrid om het leven gekomen nadat ze door honden werden aangevallen in de woning van een van de twee slachtoffers. 

Hun echtgenoten troffen de vrouwen deze middag dood aan, meldden Spaanse media. Ze lijken te zijn verscheurd door de twee honden, Bordeauxdogs, van de 57-jarige moeder in een plaatsje ten zuiden van Madrid, Balcón del Tajo.
18 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • raf peeters

  Misschien omdat het beestje(lees klein kalf) niet de voeding kreeg zoals het hoort, als je zo 'n kaliber in huis haalt ,hou er rekening mee dat een doosje kitte kat ,niet voldoen-de is,misschien zijn de dieren dol geworden daardoor en als de bezitter ook nog de dieren onheus behandelde,oppassen ,ooit vindt een dier het genoeg en keert zich tegen zijn baas

 • Brecht Houben

  Wil even reageren op Freddy van puynbrouck, ik heb zelf een presa canario en een dogo argentino ! Wat ik u even DUIDELIJK wil zeggen is dat ze dergelijke rassen ni moeten verbieden maar de mensen die ze zonder verstand opvoeden !!! Bezin eer je begint

 • Gino Denil

  Dit zijn geen vechthonden. Het is een heel sterk ras. Dat zelfs in staat is om het op te nemen tegen beren of wolven. Maar het is een goede waker en normaal een heel trouwe en aanhankelijke hond. Wat er echt gebeurt is weten we niet.

 • Marianne Vanwynsberghe

  Opvoeding gelijk of wat.een hond is nooit helemaal betrouwbaar.hoe je het draait of keert.een mens trouwens ook niet

 • koen gheysen

  Ik ben dikwijls als vrijwilliger gaan wandelen in aiel ieper met bordeaux dogs. Heb er een 4-tal gekend. Dat waren luie brave beesten. Hebben wel enorme bijtkracht. In bijtkrachtmetingen staan ze in de top 10 vd 400 hondenrassen.