Hond weigert zijde van zwaargewond baasje te verlaten

Op de Varkensmarkt in Bladel werd in de nacht van zaterdag op zondag een zwaargewonde vrouw aangetroffen.
Bert Jansen Op de Varkensmarkt in Bladel werd in de nacht van zaterdag op zondag een zwaargewonde vrouw aangetroffen.
In de Nederlandse gemeente Bladel (Brabant) is afgelopen nacht een zwaargewonde vrouw aangetroffen. Omdat de hond van de vrouw haar baasje wilde beschermen, kostte het politieagenten en ambulancemedewerkers een hoop moeite om de vrouw in de ambulance te krijgen.

De vrouw werd met een flinke hoofdwond gevonden op de Varkensmarkt in Bladel, die gebruikt wordt als parkeerplaats. Direct werden er twee ambulances opgeroepen. Het bleek echter onmogelijk om in de buurt van het slachtoffer te komen, omdat de hond erg beschermend was. 

Ook de aanwezige politieagenten kregen het niet voor elkaar om de hond weg te lokken. Pas toen er een strop gebruikt werd, kon de politie de hond van het baasje scheiden. 

Ziekenhuis

De vrouw is bewusteloos meegenomen met de ambulance naar het ziekenhuis. Het is onduidelijk hoe zij gewond is geraakt. De hond is naar haar woning gebracht.
41 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Roland Van der Elst

  Hopelijk hersteld de dame vlug,dat ze terug bij haar beschermeling kan. Er zijn geen slechte honden,maar wel slechte leraars voor honden !Hond kan niet beter zijn dan in zijn eigen thuis. Goede beslissing agenten. Mooi

 • Gilbert Coenegracht

  Is dit geen Stafford?, eindelijk komt dit ras positief in het nieuws

 • ivo clemens

  Nee Ducam de hond had dan de dood van haar baasje niet op zijn geweten gehad wel degene die dat baasje de kop insloeg en daarom was die hond waarschijnlijk zo wantrouwig tegenover de politie.Je verkoopt onzin ook over honden.

 • jo alofs

  Eind goed al goed

 • Raph Janssens

  Ik heb ook een boxer, idd een pracht van een beest, de lieveling van het dorp maar als er iets is met het baasje kent hij maar een ding! En geeft hij alles om alles in orde te krijgen! Eens een boxer altyd een boxer en dat klopt , wij zijn aan onze tweede boxer!