Hond vastgebonden aan paal en achtergelaten op strand

De hond was vastgebonden aan een paal.
RV Politie Schagen De hond was vastgebonden aan een paal.
Wandelaars hebben vanmorgen op een strand in Nederland een hond aangetroffen die was vastgebonden aan een paal. Zijn baasje was nergens in de buurt te bespeuren. De politie vermoedt dat de hond doelbewust werd achtergelaten.

Wandelaars ontdekten de hond vanmorgen op het strand in Callantsoog (Schagen) in de buurt van het grootste Nederlandse waddeneiland Texel. “De hond is meegenomen door de dierenambulance en zal worden opgevangen in het asiel te Tuitjehorn”, laat de politie weten. De reu voorzien van een Duits chipnummer.

RV Politie Schagen

Bekijk ook:

Hulpvaardige hond haalt propere was uit wasmachine.

Belgische hond wint Crufts, de belangrijkste hondenwedstrijd ter wereld.
7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • FRANK ANCKAERT

  een echte schande-hopelijk vinden ze de eigenaar om deze flinke straf te geven.Dat deze lieve hond maar gauw weer een gezellige thuis vindt

 • Chris FRANCOIS

  Hopelijk wordt deze prachtige hond geadopteerd door mensen die hem véél liefde geven . Heb zelf twee geadopteerde honden en ik krijg van hen ook veel liefde terug . Zijn mijn beste vrienden geworden , bijna onafscheidelijk .

 • Didi Bellens

  Schandalig-hopelijk zal de eigenaar ook eens zijn verdiende straf krijgen dat hij dit heeft gedaan.

 • Michel Philippe

  Iemand die een hond misdoet, misdoet mensen. Als ge niet houdt van een hond, begin er niet aan.

 • Elfie Berneel

  Schandalig