Hond doodt moeder en zoon in Hannover

Een Staffordshire-bulterriër. (Archieffoto)
KINA Een Staffordshire-bulterriër. (Archieffoto)
De politie in Hannover denkt dat een hond twee mensen heeft gedood. Dat meldt de omroep NDR. De lichamen van een 53-jarige vrouw en haar 27-jarige zoon werden afgelopen nacht gevonden in een woning in de stad in het noorden van Duitsland.

De politie was naar de woning gegaan nadat de zus van de man alarm had geslagen. Omdat ze haar broer niet kon bereiken, was zij naar het huis gegaan waar zij door een raam het bebloede lichaam van haar broer zag liggen.

De brandweer brak de deur open en ving de hond. Dat het beest voor de dood van beide mensen verantwoordelijk is, staat voor de politie vrijwel vast, aldus NDR vandaag. De Staffordshire-bulterriër is in een asiel ondergebracht en wordt waarschijnlijk afgemaakt.
19 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • ROLANDE DE QUANTER

  Wij hebben al een paar jaar een Am Stafford ,ik kan zeggen dat ze heel lief is en aanhankelijk,natuurlijk moeten ze weten wie de baas is.

 • Christine Laevers

  Twee personen en een hond ? Lijkt me heel bizar dat de hond twee personen klein krijgt. Verwonden oké, maar doden ... Zo gedetailleerd was het artikel ook weer niet, hé ? Tenzij het beest werd gepest. Met mensen weet je nooit. Wat is de context eigenlijk ?

 • rik lagrou

  Als je ooit voor zo'n hond oppas bent geweest Dan weet dat enkel baasje baas kan zijn van gevaarlijke hond Dus doorgeven Nee

 • william Masson

  Moesten al die helden hier dezelfde redenering volgen en de lijn doortrekken naar moordenaars en verkrachters onze maatschappij zou er veel veiliger bij zijn maar nee die verdienen een tweede kans een dier daarentegen ...

 • Filip Traen

  Vorige week heb ik een ontsnapte volwassen Pitbull "gevangen" en na een korte zoektocht bij het baasje gebracht. Ik heb het aanhoudende knuffelen door het beestje gelukkig overleefd... Stop met het stigmatiseren van bepaalde rassen. En wie zegt dat de hond "schuldig" is?

Video