Hartverscheurende beelden tonen hoe hond wanhopig probeert puppy’s te bevrijden van onder ingestort huis

YouTube
Een dierenwelzijnsorganisatie uit India heeft pakkende beelden gedeeld van een reddingsoperatie van enkele puppy’s. De jongen waren bedolven geraakt onder puin toen het huis waarin ze zich bevonden, instortte door hevige regen. Op de beelden is te zien hoe de moeder van de pups wanhopig helpt bij het uitgraven van haar kleintjes.
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Toen de hulpverleners van Animal Aid Unlimited ter plaatse kwamen, vreesden ze eigenlijk het ergste voor de puppy’s. “Maar hun moeder moet in staat geweest zijn om hen te horen of te voelen en ze probeerde ons duidelijk te maken dat er nog hoop was”, klinkt het. “Ze groef mee met haar poten, beet aan stenen en probeerde het puin weg te trekken. Alsof ze besefte dat haar jongen konden stikken en dat elke seconde belangrijk was.”


Met de hulp van iemand van Animal Aid Unlimited werden de pups uiteindelijk van onder het puin gehaald. De organisatie gaf de hond en haar pups meteen een nieuw en warm nestje.
12 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Nutsie Blijgezindt

  deze samenwerking tussen mens en dier is onroerend !!! opluchting en ontroering dat alles okee is met de lieve hondenmama en haar kids zoiets geeft hoop dat niet alles op deze toch wrede wereld naar de knoppen is..........!!! good luck,doggies...het gaat jullie goed...may you have a beattyfull life !!! thanks for the peoples who saved the puppies life !!! respect !!! greetzzz nutsie

 • Sophie Welters

  Heel fijn en de mensen daar bedankt was super wat jullie deden samen met de moeder van de kleintjes

 • Ronny Thijssen

  Wat een enorm warm gevoel krijg je daar van. Naast al die egoïstische toestanden van medemensen. Neen, hier zijn geen woorden voor, proficiat voor de inzet van deze mensen. Top!!

 • Yvonne van Rosmalen

  Zo mooi. Een dieren vriend dus. En van uit Nederland zeg ik dank je wel. Voor het reden van deze mamma hond met haar kleintjes.

 • Lilly Tubee

  Wauw super, wat een instinct hebben de dieren toch, dat ze gewoon voelen dat haar pups nog leven. Veel respect voor Animal Aid, en natuurlijk de moederhond