Fotograaf schiet unieke foto van zwerm spreeuwen

Twitter @bosedwin
De Duitse fotograaf Daniel Biber legde een bijzonder tafereel vast in Spanje. Hij zag thuis pas hoe bijzonder zijn foto van een zwerm spreeuwen was. Samen vormen ze één grote vogel tegen het decor van een schitterende Costa Brava.

Vier dagen lang observeerde de 53-jarige fotograaf Daniel Biber uit Duitsland zwermen vogels, maar geen enkele die hem zo wist te beroeren als deze zwerm spreeuwen die vluchtte voor een roofvogel. Een foto die trouwens niet bewerkt is, belooft Biber. Met zijn gehele fotoserie is hij genomineerd voor de Exposure Awards.
10 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Patrick Duyck

  Dus omdat sommige hieronder dit niet kunnen vastleggen , is er een geurtje aan. Ja man

 • chantal vanlaere

  Kan goed zijn als je aan de andere kant stond dat het gewoon een zwerm was nu is het prachtig.Straks zijn de sprookjesgelovers weer overtuigd dat het een engel is

 • christianne bruyland

  als je wil dat je foto als naturel overkomt, dan moet je niet met deze afkomen, trukendoos

 • Danny Willems

  Sommige hieronder zullen toch eens meer in de lucht moeten kijken. Ik heb al vele malen figuren zien ontstaan bij het zenuwachtig gedoe van een grote zwerm vogels. Als ze opvliegen en recht wegvliegen ga je nooit figuren zien maar als ze van plan zijn op een bepaalde plaats te blijven en ze worden gestoord dan kan je allerlei vormen zien waarom niet deze vorm.

 • Eddy Wolfs

  Ik maak zelf veel foto's, maar zoiets is me nog nooit gelukt. Al begin ik een vaag vermoeden te hebben dat die foto niet naturel door de lens van deze Duitse fotograaf is ontstaan.