Dit is Romeo, het katje dat te lelijk was om geadopteerd te worden

Dit is de kleine Romeo. Snoezig, lief, aanhankelijk... en zo 'lelijk' dat niemand van hem wilde houden. Door zijn speciale snoetje, dat een beetje misvormd is, raakte het geredde katje maar niet aan een warme thuis. Eén van de medewerkers van de opvang waar hij verblijft, heeft hem dan maar zelf geadopteerd. En nu is hij de ster van de opvang. Het verhaal van de kitten gaat momenteel de wereld rond.

Romeo werd samen met zijn broertjes en zusjes voor dood achtergelaten op straat. De Spaanse dierenopvang Santuario Compasión Animal redde de gedumpte pechvogeltjes. Maar terwijl al zijn broers en zussen in geen tijd een nieuwe thuis vonden, bleef Romeo alleen achter in de opvang. De misvorming aan zijn oogje en neus speelde hem duidelijk parten.

Gelukkig besloot Laura Llacer van de opvang om de lieve Romeo niet aan zijn lot over te laten. Ze adopteerde hem zelf en nu is Romeo de lieveling van de opvang. "Hij eist van alle vrijwilligers alle aandacht op", kirt Laura.

Nu gaat het verhaal van Romeo de wereld rond. "Niemand wilde hem een thuis geven omdat ze hem lelijk vonden, nu schrijven mensen ons van over heel de wereld met vragen over hem. We hopen dat zijn verhaal helpt om een einde te maken aan vooroordelen."

Santuario Compasión Animal
Santuario Compasión Animal