Dierenbeul schiet poedel neer met pijl en boog en dumpt hem in vuilnisbak

De man richt zijn pijl en boog op het hondje (buiten beeld.)
rv De man richt zijn pijl en boog op het hondje (buiten beeld.)
In China is schokkend beeldmateriaal opgedoken van een man die op straat met pijl en boog een poedel neerschiet terwijl het beestje op de stoep rondloopt.

Te zien is hoe de man eerst het hondje volgt, voor hij hem neerschiet. Daarna trekt hij ruw de pijl uit het lichaam van het hondje en legt buiten beeld nog een keer aan, om daarna opnieuw de poedel neer te schieten.

Dan pakt hij het inmiddels aan zijn verwondingen overleden hondje op en steekt met het kadaver een druk zebrapad over. Niemand houdt hem daarbij tegen, net zoals niemand hem probeerde te stoppen toen hij de hond probeerde dood te schieten. De man dumpt het lijk van de sneeuwwitte poedel uiteindelijk in een vuilnisbak.

Ziek

De afgrijselijke beelden kwamen aan het licht toen de eigenaar van de hond - die maar niet begreep waarom zijn lieveling niet meer naar huis kwam, in de camerabeelden van zijn straat ging kijken om te zien of hij daar een spoor van zijn hond kon terugvinden. De eigenaar, die anoniem wil blijven, zegt dat wat hij op de beelden zag, hem ziek maakte, maar de beelden hielpen hem wel om zijn hond terug te vinden in de vuilnisbak.

Politie kan niets doen

Toen de man de beelden aan de politie liet zien, lieten zij weten dat ze niets konden doen, aangezien het in China niet verboden is om een pijl en boog in huis te hebben. De politie onderzoekt de zaak wel verder. Inmiddels blijkt de dader in hetzelfde woonblok als de eigenaar van de hond te wonen, wat de twee dus buren maakt. Waarom de man tot zulke schokkende daden overging, is vooralsnog niet bekend.

Omdat de beelden zo vreselijk zijn, hebben we besloten ze niet weer te geven.
6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Katja Schraudy

  Dit is abnormaal onschuldige hond met een pijl afschieten maar ja dat is china had niks anders verwacht.

 • an Vanautgaerden

  Das ni normaal maar in China eten ze dacht ik ook honden op

 • José Thijs

  Ik zou wel weten wat ik deed

 • rebecca tanghe

  Ze kunnen er nx aan doen de politie..tis dr ook al v da.

 • Sonia Haelterman

  ziekelijk mens hoe kan men zoiets aandoen we hebben ook nog een poedeltje gehad het maakt me gewoon triestig en kwaad!