Deze hond werd gedumpt bij het afval, na transformatie is viervoeter onherkenbaar

Arme Phoenix werd tussen het afval aangetroffen als een hoopje ellende.
Facebook/SeanCaseyAnimalRescue Arme Phoenix werd tussen het afval aangetroffen als een hoopje ellende.
Het was helemaal niet zeker of Phoenix nog wel een toekomst zou hebben. De kleine grijze hond werd gevonden in een afvalcontainer terwijl het diertje vocht voor zijn leven. Maar omringd met de beste zorgen en na een wonderlijke transformatie lacht de toekomst deze viervoeter opnieuw toe.

Het hondje werd aangetroffen door de New Yorkse dierenbescherming maar Phoenix werd onmiddellijk overgebracht naar een opvangcentrum in Brooklyn omdat men daar ervaring had met dergelijke extreme gevallen van verwaarlozing.

"Toen Phoenix hier toekwam, zat er amper nog leven in, het teefje had zelfs niet meer de kracht om zich te verroeren", aldus een verzorger van Sean Casey Animal Rescue. "Haar ademhaling was zwak, haar temperatuur laag en ze had een infectie aan haar voorpoot." Kortom het zag er erg slecht uit voor Phoenix. "Haar kansen op overleven waren miniem maar we wilden het toch proberen."

De goede zorg wierp zijn vruchten af. De toestand van Phoenix begon langzaam maar zeker te verbeteren. Ze kon terug op haar pootjes staan en zelfstandig wandelen. Haar voorpootje genas en haar staart kwispelde weer als vanouds.

Dit weekend viel het leven van het hondje helemaal in de plooi. Ze werd geadopteerd door een gezin. Phoenix is nu haast onherkenbaar terwijl ze poseert in de armen van haar nieuwe baasje. Het ga je goed lieve dappere Phoenix!

Phoenix kreeg de beste zorgen in een dierenopvangcentrum.
Facebook/SeanCaseyAnimalRescue Phoenix kreeg de beste zorgen in een dierenopvangcentrum.

Phoenix update!!! It's official Phoenix has found her forever home. She arrived at SCAR after being starved nearly to...

Posted by Sean Casey Animal Rescue on Sunday, May 17, 2015Reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels