Camera betrapt vrouw die hondje in elkaar schopt in lift

KameraOne
Een beveiligingscamera in een lift van een Amerikaans appartementencomplex heeft een vrouw vastgelegd die een kleine hondje gemeen schopte. De beelden zijn hard, maar het dier hield er geen blijvende verwondingen aan over. De vrouw kreeg wel de rekening gepresenteerd.

6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Filip Deklippel

  Een hond is steeds trouw aan zijn baasje, gelijk wat er gebeurt, hij/zij zal er zijn voor hem en vriendschap geven. Spijtig genoeg is de mens (sommige)zo'n gruwelijk wezen dat die loyaliteit niet weet te appreciëren en niets weergeeft aan dat beestje.

 • Myriam Bielen

  Weer een bewijs dat dieren veeeel beter zijn dan mensen, want daar zij er veel te veel van die het niet waard zijn op onze planeet rond te lopen!

 • IvanVanmechelen

  Zegt veel over dat mens zelf.

 • JOERI DAMMAN

  Ze hadden haar veel harder moeten straffen

 • Najha Karma

  Dringend tijd voor een spuitje te geven!!! Laffe daad , triest en die eens goed wat kletsen geven zal haar weer eens met twee voeten op de wereld zetten :-@ Met u stem te verheffen en signalen hand vingers in combinatie kan je een hond evengoed opvoeden zal een beetje meer moeite kosten.