Bouwvakkers aan Taj-Mahal leggen straat aan over hond, die het niet overleeft

Volgens dierenactivisten lag de hond te slapen toen hij werd overgoten met asfalt.
RV Volgens dierenactivisten lag de hond te slapen toen hij werd overgoten met asfalt.
Zo gruwelijk kunnen mensen zijn. Indische bouwvakkers werkten stoïcijns verder toen een slapende hond begon te huilen nadat hij met asfalt werd overgoten in de buurt van de Taj-Mahal in de stad Agra.

Dierenactivisten beweren dat het dier rustig lag te slapen. In plaats van het weg te jagen, zouden de bouwvakkers gewoon doorgegaan zijn met hun werk. De hond werd overgoten met heet asfalt en vervolgens met een pletwals overreden, waardoor het dier helemaal vastzat. De huilende hond werd later ontdekt door geschokte voorbijgangers. "We vroegen de arbeiders om het asfalt open te scheuren, maar niemand luisterde naar ons", vertelden ze aan de Times of India. De hond stierf uiteindelijk. Pas na klachten werd hij door de bouwfirma uit de pas aangelegde straat verwijderd.
35 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Steven Buelens

  Waar gaat dat allemaal naartoe ? Is de wereld echt om zeep ?

 • Nadia Laureys

  Wat is dit nu weeral?! Kan het nog gruwelijker?????!!!!!! Is er dan niks respect meer voor levende wezens?! Hoe kom je zelfs op het idee?! Grrrrrrr

 • Inge Bosman

  Daar is enkel een mens toe in staat. Zoiets kan men zich toch niet voorstellen. Is dit uit dommigheid of wat. Ik weet dat in sommige landen honden en katten welke wij als onze huisdieren zien op een andere manier bekeken worden, maar in godsnaam, het blijft toch een levend wezen dat pijn kan ervaren. En dit dier heeft ongezien en vooral onnodig afgezien en dat door een paar domme kloten.

 • janine stevens

  DE MENS ! het wreedste dier ter wereld

 • Pieter Andre Winters

  Walgelijk