Beeld van de week: hond brengt soldaten passend eerbetoon

De soldaten van een post in Suqian, in het oosten van China, krijgen een eresaluut van Duoduo.
Photo News De soldaten van een post in Suqian, in het oosten van China, krijgen een eresaluut van Duoduo.

Spreken kunnen ze alleen in sprookjes, maar menselijke emoties vertonen dieren ook in het echt. Neem nu deze Mechelse herder, genaamd Duo Duo. Die voelde niet alleen aan dat de Chinese soldaten die hem hadden afgericht hem zouden verlaten, hij had ook een passend eerbetoon in petto. Toen z'n pensioengerechtigde baasje samen met een groep collega's afzwaaide, onderbrak de hond prompt zijn patrouille. Met geen stokken was het dier nog voort te bewegen. Minstens tien seconden lang beantwoordde Duo Duo het saluut van z'n tweevoetige vriend. De kersverse veteraan hield het niet droog - hoe zou u zelf zijn?
13 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Andre Perneel

  Ik heb de zelfde hond ,en het is een kruising tussen Mechelse en Duitse herder . Mechels voor karakter en intelligentie en Duits voor groote en postuur Prachtige dieren !!

 • Eric Schollier

  Rassen doet er niet toe, prachtige hond

 • Dirk Taeymans

  Hond op foto is Mechelse Herder, geen Duitse..

 • Gino Vens

  Duitse herders zijn prachtige honden zelf eigenaar van drie prachtige lieve herders.

 • jessica hoogstoel

  Das ne Mechelaar