Agent blokkeert de snelweg om overreden hondje te redden: “Mijn hart brak, tot ik het zag ademen”

De moedige agent twijfelde geen ogenblik en rende naar de hond.
Facebook/@pinellasparkpd De moedige agent twijfelde geen ogenblik en rende naar de hond.
Een gewonde hond in de Amerikaanse staat Florida is vorige week gered door een agent op de juiste plaats op het moment. Toen de politieagent zag hoe de viervoeter werd aangereden op de drukke snelweg, blokkeerde hij onmiddellijk de baan om het gewonde dier te helpen. De hond is er gelukkig slechts met enkele schrammen vanaf gekomen.

Agent Joseph Puglia was donderdag onderweg naar zijn werk, toen hij zag hoe een loslopende hond de drukke baan overstak en gegrepen werd door een auto. Zonder twijfelen blokkeerde hij de snelweg en rende hij naar het gewonde dier. 

Aan ABC getuigde hij dat “zijn hart brak, tot hij het kon zien ademen”. Toen hij zag dat het hondje nog leefde, wikkelde hij het in een deken en bracht hij het naar de dierenarts. Als bij wonder is de hond maar licht gewond en zal het snel weer de oude zijn.

Lucky zal gelukkig snel hersteld zijn.
Facebook/@pinellasparkpd Lucky zal gelukkig snel hersteld zijn.

De hond, die de bijnaam Lucky kreeg, heeft geen chip en de eigenaar is nog niet gevonden. De agent die het dier redde, zegt al bereid te zijn de hond in zijn familie op te nemen als het baasje niet wordt gevonden. 
24 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • erik Luykx

  Topkerel!

 • jacques berben

  Een cop met het hart op de juiste plaats. Proficiat !

 • martin dirickx

  geweldig een Hart voor dieren

 • Marie Thérèse Van Belle

  Er zijn echt nog wel mensen met een goed hart en met respect voor dieren . Hoopgevend !

 • Guy Stoffelen

  Er zijn nog mensen met een goed hart.