Britse professor: "Meteoriet bewijst dat aliens bestaan"

AFP
Een Britse wetenschapper beweert dat hij na onderzoek op een buitenaardse meteoriet bewijs heeft gevonden dat aliens echt bestaan. De steen werd gevonden in Sri Lanka en naar Cardiff opgestuurd.

Professor Chandra Wickramasinghe ontdekte fossielen van zeewier in een meteoriet van 5 centimeter die in Sri Lanka terechtkwam. Hij gelooft dat dit bewijst dat UFO's bestaan en dat deze steen verantwoordelijk is voor leven op aarde. De vorser aan de universiteit van Cardiff legt uit: "Deze resultaten bevestigen de hypothese dat de bron van het menselijke leven op aarde ergens in de ruimte ligt."

55 miljoen jaar geleden
De inwoners van het dorp in Sri Lanka raapten de stukken van de meteoriet op kort nadat deze op aarde viel. Dit werd naar de universiteit opgestuurd voor verder onderzoek, een elektronenmicroscoop onderzocht het op fossielen van algen. Deze bleken veel weg te hebben van micro-organismen die gevonden werden in fossielen van het dinosaurustijdperk 55 miljoen jaar geleden.

'Zaden'
Volgens Wickramasinghe toont dit voor het eerst aan dat de beginselen van het leven op aarde 3.800 miljoen jaar geleden gelegd werden. Deze kwamen volgens hem uit de ruimte via kometen, deze zogenaamde 'zaden' vermenigvuldigden zich vervolgens.  "Deze organismen lijken erg op fossielen van de aarde, maar de steen bevat ook andere organismen die we niet konden identificeren. De voorouders van alle mensen zijn dus buitenaards. Elke keer wanneer zich een nieuwe planetenstelsel vormt, komen er overlevende microben in kometen terecht, deze vermenigvuldigen zich en creëren nieuwe leven op andere planeten", aldus de vooraanstaande wetenschapper.