"Hitler was verslaafd aan crystal meth"

PHOTO_NEWS
Adolf Hitler was verslaafd aan metamfetamine, sinds 'Breaking Bad' ook bekend als 'crystal meth'. Dat blijkt uit recent vrijgegeven documenten van Amerikaanse spionagediensten. Hoewel genoegzaam bekend was dat de nazileider een hypochonder was die leefde op een cocktail van drugs, bevatten de nieuwe onthullingen sappige details. Zoals die keer dat hij metamfetamine had genomen vlak voordat hij Mussolini ontmoette en hij "twee uur nonstop doorratelde".

Volgens The Telegraph nam Hitler niet minder dan 74 verschillende medicijnen. Het begon met Mutaflor, dat hij voorgeschreven kreeg tegen zijn maagkrampen.

Stierensperma
Daarna kreeg hij ook Brom-Nervavit, een barbituraat en Eukodal, een kalmeermiddel op basis van morfine. Hij slikte ook stierensperma om zijn testosteron op peil te houden en pepmiddelen zoals Coramine, Cardiazol en Pervitin. Dat laatste is een zogenaamde 'alertheidspil' en bevatte metamfetamine.

Parkinson
"Hitlers dokter Morell was een kwakzalver en een oplichter die slangenolie verkocht", stelt Bill Panagopoulos, een Amerikaanse verzamelaar die het dossier ontdekte.

Hitler zou een darmprobleem hebben gehad, een onregelmatige hartslag, kransslagadersclerose, Parkinson, syfilis en oorsuizen. Tegen de tijd dat de geallieerden in Normandië landden, zo Hitler al tien jaar aan de ziekte van Parkinson hebben geleden. Dat zou ervoor gezorgd hebben dat hij tegenstrijdige informatie niet kon verwerken, reden waarom  hij aanvankelijk weigerde tankdivisies naar de plek van de invasie te sturen.