Aangeboden door
Gesponsorde inhoud
'Gesponsord' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder en geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van HLN zijn hier niet bij betrokken.
x
Volledig scherm
x © Getty Images

Zo besparen deze pientere Belgen op hun energie- en waterfactuur

4 reacties

 • Peter Janssens

  2 jaar geleden
  Doe een trui aan: 8% minder verwarming in de winter. Doe uw trui uit: 8% minder airco in de zomer. Boem, 16% minder energie op een jaar. Als 100 mensen dat doen hebt ge 160% minder verbruikt.
 • Walter Wouters

  2 jaar geleden
  Arme mensen kunnen dit niet betalen dankzij de zelfstandige prijzen....
 • Ludo Hermans

  2 jaar geleden
  Wat je ook doet, morgen gaan hun prijzen toch weer omhoog.
 • JOZEF LENAERS

  2 jaar geleden
  veel sparen waarom leef jij dan kruip dan onmiddelijk in de kist waarom hebben wij dan de OCMW
 1. Moderna betwist potentiële link met hartontsteking: “Geen wetenschappelijk bewijs”

  Moderna betwist potentiële link met hartontste­king: “Geen wetenschap­pe­lijk bewijs”

  De Amerikaanse vaccinproducent Moderna betwist dat zijn vaccin mogelijk de oorzaak zou kunnen zijn van ontstekingen van de hartspier (myocarditis) of het hartzakje (pericarditis). Zowel bij het Europese Geneesmiddelagentschap EMA als bij de Amerikaanse tegenhanger FDA loopt er momenteel een onderzoek naar een mogelijk verband. Na het beoordelen van de beschikbare gegevens "kan er geen causale relatie met het vaccin worden vastgesteld", klinkt het bij Moderna.
 2. Natuurboegbeeld David Attenborough (95) waarschuwt: “G7 staat voor belangrijkste beslissingen in geschiedenis van mensheid”
  3

  Natuurboeg­beeld David Atten­borough (95) waarschuwt: “G7 staat voor belangrijk­ste beslissin­gen in geschiede­nis van mensheid”

  Op de laatste dag van de G7-top in Cornwall (in het zuiden van Engeland) staat vandaag de klimaatproblematiek centraal. De staats- en regeringsleiders zullen hun plannen uiteenzetten om de CO2-uitstoot te verminderen en de biodiversiteit te herstellen. ‘s Werelds bekendste natuurdocumentairemaker, David Attenborough (95), gaat er de politieke elite toespreken in een videoboodschap, maar vooral ook waarschuwen. “De beslissingen die we dit decennium nemen zijn de belangrijkste in de menselijke geschiedenis”, alarmeert hij.

Wetenschap & Planeet