rv
Volledig scherm
© rv

Wetenschapper heeft verklaring voor mysterie van Bermudadriehoek: "Er is helemaal geen mysterie"

Al talloze schepen en vliegtuigen verdwenen in de beruchte Bermudadriehoek. "Het werk van aliens", zeggen sommigen, "energiestralen van Atlantis", beweren anderen. Maar de Australische wetenschapper Karl Kruszelnicki heeft een simpele, en logische verklaring voor het mysterie. "Er is helemaal geen mysterie."

  1. Natuurboegbeeld David Attenborough (95) waarschuwt: “G7 staat voor belangrijkste beslissingen in geschiedenis van mensheid”
    6

    Natuurboeg­beeld David Atten­borough (95) waarschuwt: “G7 staat voor belangrijk­ste beslissin­gen in geschiede­nis van mensheid”

    Op de laatste dag van de G7-top in Cornwall (in het zuiden van Engeland) staat vandaag de klimaatproblematiek centraal. De staats- en regeringsleiders zullen hun plannen uiteenzetten om de CO2-uitstoot te verminderen en de biodiversiteit te herstellen. ‘s Werelds bekendste natuurdocumentairemaker, David Attenborough (95), gaat er de politieke elite toespreken in een videoboodschap, maar vooral ook waarschuwen. “De beslissingen die we dit decennium nemen zijn de belangrijkste in de menselijke geschiedenis”, alarmeert hij.

Wetenschap & Planeet