Monique Eller
Volledig scherm
PREMIUM
© Monique Eller

Waarom de een sneller en anders veroudert dan de ander

23 reacties

 • Polutnik Ronald

  4 jaar geleden
  Ik ken veel mensen die al hun hele leven roken , en ja ik denk wel dat roken invloed heeft op het ouder worden .
 • Andy Verachtert

  4 jaar geleden
  Voortdurende onzekerheid en stress doet snel verouderen. Daarom zien arme mensen er wel 10 jaar ouder uit dan welgestelden. Het heeft niets te maken met roken.
 • Polyvalent

  4 jaar geleden
  Moest Charles Bronson een babyface hebben gehad, we hadden er nooit van gehoord. die vent straalt "leven" uit!
 • Mireille Mertens

  4 jaar geleden
  Mijn ouders zijn gescheiden toen in 5 was. Mijn vader een spirtieve men, als 70 plusser loopt hij nog 3 maal per week 10 km, doet aikido, tai chi, enz.... hij ziet er amper 60 uit. Mijn moeder, harde werker dat wel, heeft heel haar leven gerookt en ze ziet er uit als een tachtiger, met een vreselijke krakende stem. En zus van haar leeft heel gezond en ziet er nog heel goed uit en een andere zus die vanalles in het leven heeft geproefd ziet er vreselijk oud uit.
 • Johan Vancaneghem

  4 jaar geleden
  T cellen, het beste wat je kan zeggen is 'je zal nooit meer zo oud worden als je eruit ziet!', dan reageert die persoon van 'Wat??!', en dan zeg je '21 word je toch nooit meer?!'
 1. OESO: “Jaarlijks doel van 100 miljard dollar klimaatfinanciering niet bereikt in 2020"

  OESO: “Jaarlijks doel van 100 miljard dollar klimaatfi­nan­cie­ring niet bereikt in 2020"

  In 2020 verstrekten rijke landen, waaronder ook België, samen 83,3 miljard dollar klimaatfinanciering aan ontwikkelingslanden, als steun voor de klimaatuitdagingen. Ze behaalden daarmee niet de doelstelling om vanaf 2020 jaarlijks 100 miljard dollar (ongeveer 98 miljoen euro aan de huidige wisselkoers) te voorzien, zoals dat tijdens de klimaatconferentie in Kopenhagen in 2009 (COP15) werd afgesproken. Dat heeft de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO) vandaag bekendgemaakt in een nieuw rapport.

Wetenschap & Planeet