Volledig scherm
© Thinkstock

VS betaalden miljoenen voor ufo-onderzoek naar vreemde, vliegende objecten

Het ministerie van Defensie van de VS bevestigt dat het in stilte onderzoek heeft verricht naar onverklaarbare luchtfenomenen. Het programma liep van 2007 tot 2012 in het Pentagon. Dat schrijft de New York Times zaterdag.

12 reacties

 • raymond van der craen

  3 jaar geleden
  Daar moet toch geen onderzoek over bestaan. UFO's bestaan, ik zie ze regelmatig in het weekend, meestal als mijn wagen me in de vroege morgen huiswaarts rijdt na een avondje stappen!
 • dre-ke heefthetweergedaan

  3 jaar geleden
  Moesten de Amerikanen 'alien technology' vinden, zal het in de eerste plaats dienen om er wapentechnologie van te maken.
 • Gilles Standaert

  3 jaar geleden
  Dit nieuws is niet vergeleken met het miljarden schandaal voor groene energie dat tijdens Obama werd opgezet. al die zogezegde groene bedrijven zijn nu failliet. de ceo's van die bedrijven hebben hun gouden parachute.
 • censor

  3 jaar geleden
  Waarom zou een UFO buitenaards zijn ? De Duitsers hadden al een programma lopen in de 2 de WO .Wat er in -en uitvliegt in uitgedoofde Mexicaanse vulkanen is nog altijd een raadsel....
 • Eric Vanquickelberghe

  3 jaar geleden
  Als er al iets onverklaarbaars boven Amerika vliegt zal het waarschijnlijk wel Noord Koreaans of Russisch zijn. Maar ik vermoedt dat het eerder voor sommige politici voor meer persoonlijk gewin zorgt.
 1. Vertederend: panda's dollen in de sneeuw
  Play

  Vertede­rend: panda's dollen in de sneeuw

 2. Leslie (27) overlijdt aan corona twee weken na bevalling, vader blijft met verdriet en baby achter
  Play

  Leslie (27) overlijdt aan corona twee weken na bevalling, vader blijft met verdriet en baby achter

Wetenschap & Planeet