Op verschillende plaatsen in ons land hebben mensen een vreemd lichtgevend fenomeen in de lucht zien verschijnen. Het Amerikaanse ruimtevaartbedrijf SpaceX is vermoedelijk de ‘dader’.
Volledig scherm
Op verschillende plaatsen in ons land hebben mensen een vreemd lichtgevend fenomeen in de lucht zien verschijnen. Het Amerikaanse ruimtevaartbedrijf SpaceX is vermoedelijk de ‘dader’. © Reuters, Twitter

Vreemde lichtgevende bol gespot boven België (en daar zit ene Elon Musk vermoedelijk voor iets tussen)

Op verschillende plaatsen in ons land hebben mensen gisterenavond een vreemd lichtgevend fenomeen in de lucht zien verschijnen. Kort na 18 uur vloog hij plots gezapig tussen de wolken: een vreemde, heldere bol.

7 reacties

 • Prisoner 24601

  2 jaar geleden
  Deze satellieten brengen zichzelf in een baan en kunnen elkaar ontwijken. Dus waarschijnlijk hebben we er eentje gezien die zijn ion motor heeft ontstoken
 • Lucynda van der Does

  2 jaar geleden
  Ruimtevervuiling.
 • Gerard Braeckmans

  2 jaar geleden
  Waarschijnlijk een Ufo.
 • Chris Ysebaert

  2 jaar geleden
  Ik heb het verschijnsel ook gezien boven Zwalm (Sint-Denijs-Boekel) Het was een bijzondere waarneming, net een UFO maar het bewoog heel traag en verdween na enkele minuten.
 • Guido Claesen

  2 jaar geleden
  Begint het niet stilaan te ver te gaan met die internet verbeteringen. Nog even en dan zien we zelfs de zon niet meer en is het voor altijd donker op aarde. Wordt het niet tijd dat we die rijkaards hun geld afpakken voor er echt ongelukken gebeuren met onze aarde.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).

Wetenschap & Planeet