Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Vaccinatie beschermt ook duidelijk tegen langdurige Covid volgens nieuw onderzoek

Vaccinatie is niet alleen een manier om jezelf en anderen te beschermen tegen zware ziekte en overlijden door het coronavirus, het biedt ook uitstekende bescherming tegen langdurige Covid. Dat blijkt uit een nieuwe Israëlische studie, die maandag gepubliceerd werd.

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  2

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 1. Belgisch bedrijf ontwikkelt mRNA-vaccin dat tegen coronavarianten lijkt te beschermen

  Belgisch bedrijf ontwikkelt mR­NA-vac­cin dat tegen coronavari­an­ten lijkt te beschermen

  Een Belgisch bedrijf werkt aan een nieuw type mRNA-vaccin dat tegen varianten van het coronavirus lijkt te beschermen. De cellulaire immuunrespons die het 'saRNA'-vaccin uitlokt is beter getraind om infecties aan te vallen. Dat blijkt uit proeven op dieren, die hoopgevende resultaten hebben opgeleverd. Het is nog niet duidelijk wanneer de Belgische concurrent voor de bestaande mRNA-vaccins (Pfizer-BioNTech en Moderna) op de markt zal komen.

Wetenschap & Planeet