Thinkstock
Volledig scherm
© Thinkstock

"Uniek mineraalwater dat extra hydrateert" wordt op 915 meter diepte uit zee gepompt

Danone investeert in een Hawaïaans bedrijf dat water van de zeebodem in de Stille Oceaan pompt en bottelt. Het water zou een unieke mix zijn van natuurlijke elektrolyten en mineralen, waardoor het “extra hydraterend” is.

9 reacties

 • Michel de Coorebyter

  4 jaar geleden
  Als je echt veel geld wil verdienen moet je zaken verkopen die je geen geld kosten. Lucht, water of immateriële zaken die via software miljoenen keren opnieuw de kas doen rinkelen. Als je arm wil blijven of worden, moet je in deze val trappen en deze dingen kopen. Hoe noemen ze dit nog? hip zijn, dacht ik.
 • leetje van gorcum

  4 jaar geleden
  water is water
 • Ferdinand Engelbeen

  4 jaar geleden
  Dat is op zijn Antwerps : "iemand op flessen trekken" (iemand voor de gek houden), letterlijk dan: je verkoopt "mineraal" water waar alle mineralen zijn uitgehaald. Hoef je niet uit Hawaï te halen, kan je zo uit de dichts bijzijnde waterput halen met reverse osmosis...
 • Daniel Corstjens

  4 jaar geleden
  De diepzee zat toch vol met plastiek volgens een artiekel deze week!!???
 • paul piens

  4 jaar geleden
  water zou gratis moeten zijn voor ieder mens op aarde.
 1. Ook in ons land nieuwe coronavariant die besmettelijkste zou kunnen zijn tot nu toe: wat is er aan de hand en moeten we ons zorgen maken?

  Ook in ons land nieuwe coronavari­ant die besmette­lijk­ste zou kunnen zijn tot nu toe: wat is er aan de hand en moeten we ons zorgen maken?

  In het Verenigd Koninkrijk is een nieuwe stam van het coronavirus opgedoken die experten op het puntje van hun stoel heeft. AY.4.2 is een afstammeling van de bekende deltavariant en zou volgens de eerste onderzoeksresultaten “de meest besmettelijke coronavirusstam” zijn “sinds het begin van de pandemie”. Wat is er aan de hand? Is de stam ook al opgedoken in ons land? En moeten we ons zorgen maken? Viroloog Marc Van Ranst geeft uitleg.

Wetenschap & Planeet