Ufo gespot bij Internationaal Ruimtestation na vals alarm

VideoEr zijn beelden opgedoken van een vermeende ufo nabij het Internationaal Ruimtestation (ISS). Het niet te identificeren vliegende voorwerp liet zich filmen tijdens de evacuatie van enkele astronauten uit het Amerikaanse gedeelte van het ISS na een amoniaklek. Dat bleek nadien vals alarm. Maar het hele gebeuren is lekker voer voor wie de complottheorieën genegen is.

  1. Natuurboegbeeld David Attenborough (95) waarschuwt: “G7 staat voor belangrijkste beslissingen in geschiedenis van mensheid”
    5

    Natuurboeg­beeld David Atten­borough (95) waarschuwt: “G7 staat voor belangrijk­ste beslissin­gen in geschiede­nis van mensheid”

    Op de laatste dag van de G7-top in Cornwall (in het zuiden van Engeland) staat vandaag de klimaatproblematiek centraal. De staats- en regeringsleiders zullen hun plannen uiteenzetten om de CO2-uitstoot te verminderen en de biodiversiteit te herstellen. ‘s Werelds bekendste natuurdocumentairemaker, David Attenborough (95), gaat er de politieke elite toespreken in een videoboodschap, maar vooral ook waarschuwen. “De beslissingen die we dit decennium nemen zijn de belangrijkste in de menselijke geschiedenis”, alarmeert hij.

Wetenschap & Planeet