AFP
Volledig scherm
© AFP

Syrië wil toetreden tot klimaatverdrag (en dat betekent dat VS enige tegenstander ter wereld is)

Syrië wil toetreden tot het internationale klimaatverdrag van Parijs uit 2015. Het verdrag dat beoogt de opwarming van de aarde terug te dringen, heeft in de wereld dan nog slechts één tegenstander: de Verenigde Staten.

13 reacties

 • el capone

  4 jaar geleden
  Noord korea?
 • THEO DE SMET

  4 jaar geleden
  klimaatwijziging... te wijten aan de overpopulatie & nood stijfende vraag van het materialisme van de mens , kennen jullie de curve der dwaasheid alias de J-curve? deze stijgt exponentieel... en plots zal die drastisch een duik maken... de tijd tikt. Hopelijk beleven onze kinderen het niet.
 • vandekempen bart

  4 jaar geleden
  al die derde wereldlanden die toetreden, doen dat voor 1 ding, subsidies en zakkenvullerij door de leidende klasse. resultaat op het terrein zal nul zijn, in die landen slagen ze er nog niet in om een rood licht te laten werken of een put in de weg te herstellen.
 • Nico Verman

  4 jaar geleden
  opwarming ? normaal proces van de aarde zeker
 • raf janssens

  4 jaar geleden
  Bevolkingsaantal in Syrië is gehalveerd en daarmee ook de uitstoot van CO2. Klimaatdoelstelling is daar al gehaald.
 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?

Wetenschap & Planeet