Photo News
Volledig scherm
© Photo News

“Steeds meer vertrouwen dat vaccins ook werken tegen Indiase variant”

Er is steeds meer vertrouwen dat de vaccins tegen het coronavirus ook werken tegen de nog besmettelijkere Indiase variant. Dat heeft de Britse minister van Volksgezondheid Matt Hancock gezegd. Hij waarschuwde tegelijk dat de variant zich kan verspreiden “als een lopend vuurtje” onder mensen die (nog) niet gevaccineerd zijn.

17 reacties

 • Jennifer Peeters

  1 jaar geleden
  63 jarigen hebben nog geen uitnodiging ontvangen. Je zou er vaccinnijd van krijgen als je ziet hoeveel voorkruipers er zijn. Nu horen we Beke niet hé. Van oud naar jong. Is dat een grap?
 • Jan Gijsen

  1 jaar geleden
  Belgie moet dringend zijn grenzen volledig sluiten voor de rest van het jaar en een lockdown invoeren zoals in maart 2020 of het gaat binnen de maand overspoeld worden door de Indiase variant. En dan is het te laat. Dan geraken we er niet meer vanaf vermits amper 50 procent gevaccineerd is en het virus zich razendsnel gaat verspreiden. Dit gaat een nieuwe variant uitlokken die nog besmettelijker en gevaarlijker is. MV R en Erike Vlieghe hebben al daarvoor gewaarschuwd maar niemand luistert nog..
 • Jean Vangronsvelt

  1 jaar geleden
  Meer wantrouwen is het juiste woord.
 • karin verwimp

  1 jaar geleden
  Nagel op de kop Björn. En als we 1 ding geleerd hebben van die producent dan is het dat ze niet te vertrouwen zijn. De UK dacht indertijd de slimste te zijn die te beslissen om iedereen eerst zijn 1ste spuit te geven en ondervindt daar nu de gevolgen van. En Hugo, dat is nu juist waarom reizen verboden zou moeten blijven. Nu is het wachten tot iemand een variant mee brengt waar de vaccins niks nul noppes tegen helpen waardoor we weer helemaal naar af zijn.
 • Hugo vanderoosbeek

  1 jaar geleden
  Elk land zijn variant !

Wetenschap & Planeet