AFP
Volledig scherm
© AFP

Nibiru heeft ons wéér niet geraakt: "Logisch, Planeet X bestáát gewoon niet"

NASA-wetenschapper David Morrison heeft zo stilaan zijn buik vol van de complottheorieën over Nibiru of Planeet X. Voor de derde keer in een paar weken tijd zou die het einde van de wereld inluiden, door een apocalyptische botsing met de Aarde. Maar: de bewuste planeet bestáát gewoon niet, herhaalt Morrison voor de zoveelste keer.

10 reacties

 • Willy VDH

  4 jaar geleden
  miljaar alweer pech
 • Eric Grosemans

  4 jaar geleden
  Niburu zoals beschreven in de verhalen er rond, bestaat gewoon niet. Wel is het mogelijk dat er in de Kuipergordel nog andere grote objecten aanwezig zijn. Maar misschien, als er een zo'n groot object ontdekt wordt dat het dan de naam "Niburu" krijgt.
 • Ad Roest

  4 jaar geleden
  Er zijn op Aarde meer bewijzen voor het bestaan van Nibiru dan voor enig ander wetenschappelijke verklaring over ons verleden. Maar dan moet je de aardkorst bestuderen en oude boeken lezen. Nibiru is nog niet zichtbaar met optische telescopen. Ook dat staat beschreven in oude boeken. Lees""een Planeet met een Handicap".
 • Jan Doedel

  4 jaar geleden
  Sterker nog , planeten bestaan niet.
 • Hans Van Meirvenne

  4 jaar geleden
  Nasa heeft reeds bevestigd dat hij moet bestaat en door bewegingen in de verste regionen vh zonnestelsel,Nasa heeft dit reeds Bevestigd!!Maar de verzinsels erbij,is ziekelijke praat.
 1. Wat is een mRNA-vaccin? Biostatisticus Geert Molenberghs beantwoordt vragen over het Pfizer-vaccin
  Play

  Wat is een mR­NA-vac­cin? Biostatis­ti­cus Geert Molen­berghs beant­woordt vragen over het Pfi­zer-vac­cin

  Ben je verplicht je te laten vaccineren? Moet je de coronamaatregelen daarna nog volgen? En wat is een mRNA-vaccin? Jongeren zitten met veel vragen over de verschillende coronavaccins. ‘IK BEN DAAR’ is een campagne van WAT WAT in samenwerking met Technopolis. De campagne richt zich tot jongeren tussen de 16 en 24 jaar en heeft als doel dit doelpubliek te informeren en motiveren om zich te laten vaccineren tegen corona. De 22-jarige Derick ontmoet biostatisticus Geert Molenberghs. Samen unboxen ze het Pfizer-vaccin.

Wetenschap & Planeet