De Atlas V-draagraket met aan boord de ruimtesonde InSight vertrok deze middag Belgische tijd vanop de luchtmachtbasis Vandenberg in Californië.
Volledig scherm
De Atlas V-draagraket met aan boord de ruimtesonde InSight vertrok deze middag Belgische tijd vanop de luchtmachtbasis Vandenberg in Californië. © EPA

NASA lanceert ruimtesonde (met Belgisch tintje) naar Mars

NASA heeft deze middag zijn ruimtesonde InSight naar Mars gestuurd. Als alles goed loopt, zal ze over acht à negen maanden op de Rode Planeet landen. Belgische wetenschappers zijn nauw betrokken bij het onderzoek. 

0 reacties

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.

Wetenschap & Planeet