Illustratiefoto.
Volledig scherm
Illustratiefoto. © iStock

Mysterieus oliespoor van 50 kilometer ontdekt in Noordzee

Een helikopter van de Duitse politie heeft vrijdag een oliespoor van meer dan 50 kilometer lang ontdekt in de Noordzee, ten westen van het eiland Helgoland. Het is nog niet duidelijk waar de olie vandaan komt. Het oliespoor is ongeveer 300 meter breed. 

9 reacties

 • eric loyens

  3 jaar geleden
  Tsal van een duikboot zijn zeker?staan er dan geen cameras op de noordzee vlaanderen staat nogthans overvol van die dingen maar ja das voor de gewone kleine man te pakken he
 • Marc Saerens

  3 jaar geleden
  Je kan de dader vinden, maar dat is een zoektocht van lange duur. Naar welk schip in welke haven moet je zoeken en geen enkele kapitein zal zichzelf aangeven bij de havenautoriteiten ...…. Komt me zo bekend over in onze Antwerpse haven.
 • George P Martou

  3 jaar geleden
  ik dacht dat ze konstant de Noordzee overvlogen met een kontrolevliegtuig ? wie weet, zou het een duikboot kunnen zijn ?
 • censor

  3 jaar geleden
  Mysterieus ? Dat zal wel van een schip komen niet, die olie loost...
 • alex devos

  3 jaar geleden
  Zwemmen gaat verboden zijn .was het sla- olie dan kon men naar containerpark om te verwerken
 1. TUI vliegt enkele keren per week met lege vliegtuigen tussen Eindhoven en Schiphol

  TUI vliegt enkele keren per week met lege vliegtui­gen tussen Eindhoven en Schiphol

  Reisorganisatie TUI laat enkele keren per week in Nederland een leeg vliegtuig van Schiphol naar Eindhoven Airport vliegen en weer terug. Dat gebeurt sinds het begin van het zomerseizoen en duurt tot eind oktober. Dat laten woordvoerders van TUI in Nederland en het vliegveld in Eindhoven weten na een bericht in het ‘Eindhovens Dagblad’. Critici vinden het vanuit duurzaamheidsoogpunt niet kunnen om over zo’n korte afstand te vliegen met lege toestellen.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).

Wetenschap & Planeet