Michel fluit Marghem terug over klimaatambitie: "Dit is niet de positie van de regering"

UpdateFederaal minister van Duurzame Ontwikkeling Marie-Christine Marghem (MR) wil de klimaatambitie van ons land versoepelen. Ze gaat daarover onderhandelen met Europa. Maar premier Michel fluit zijn minister en partijgenote meteen terug.

 1. OPINIE: "Haat Trump zoveel je wil, maar blijf van het geweldige Amerika houden"

  OPINIE: "Haat Trump zoveel je wil, maar blijf van het geweldige Amerika houden"

  Een Co2-taks tegen Amerikaanse bedrijven? We verslikten ons bij Jong VLD even in onze koffie, waarvan de bonen werk geven aan boeren in het Zuiden, de koffiebrandmachines uit Azië komen en de verkoop miljarden omzet bij ons maakt. De beslissing van Trump om uit het klimaatakkoord te stappen is desastreus. Maar moeten Amerikanen en, bij uitbreiding, de hele vrije wereldeconomie nu gestraft worden? Trump bevechten door zelf Trump te zijn: dat is geen goed idee. Het klimaat, de economie en onze vrijheid worden daar alleen maar slechter van.
 2. Baby wordt elf weken vóór geboorte geopereerd aan open rug: "Alsof ik twee keer van hetzelfde kind beval”

  Baby wordt elf weken vóór geboorte geopereerd aan open rug: "Alsof ik twee keer van hetzelfde kind beval”

  “Alsof ik twee keer van hetzelfde kind ga bevallen.” Jaiden Ashlea drukt het wat sterk uit, maar de medische technologie achter haar delicate ingreep spreekt zeker en vast tot de verbeelding. Artsen voerden via een keizersnede een operatie uit aan de open rug van haar ongeboren baby. Daarna ging de foetus opnieuw de baarmoeder in voor de resterende elf weken van de zwangerschap.
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  5

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.

Wetenschap & Planeet