AFP
Volledig scherm
© AFP

Lagune in Patagonië kleurt roze door vervuiling

Een lagune in Patagonië kleurt momenteel roze nadat er chemicaliën werden geloosd door visserijbedrijven in de regio. Het fenomeen baart de lokale bevolking in de Zuid-Amerikaanse regio ernstig zorgen.

1 reactie

 • Yvan Van Nieuwenhuyze

  2 maanden geleden
  Twijfel eraan of vis eten wel zo gezond is !> vers kan nog net ,voor de rest ga ik beginnen passen.
 1. TUI vliegt enkele keren per week met lege vliegtuigen tussen Eindhoven en Schiphol

  TUI vliegt enkele keren per week met lege vliegtui­gen tussen Eindhoven en Schiphol

  Reisorganisatie TUI laat enkele keren per week in Nederland een leeg vliegtuig van Schiphol naar Eindhoven Airport vliegen en weer terug. Dat gebeurt sinds het begin van het zomerseizoen en duurt tot eind oktober. Dat laten woordvoerders van TUI in Nederland en het vliegveld in Eindhoven weten na een bericht in het ‘Eindhovens Dagblad’. Critici vinden het vanuit duurzaamheidsoogpunt niet kunnen om over zo’n korte afstand te vliegen met lege toestellen.
 2. SpaceX-raket met alleen burgers aan boord succesvol in baan om aarde voor driedaagse ruimtereis
  Play

  Spa­ceX-ra­ket met alleen burgers aan boord succesvol in baan om aarde voor driedaagse ruimtereis

  Ruimtevaartuig Inspiration4 van SpaceX is om iets na 2 uur ‘s nachts Belgische tijd succesvol gelanceerd en brengt vier ruimtetoeristen in een baan rond de aarde voor een driedaagse ruimtereis. Géén professionele astronauten aan boord dus, al kwam één reiziger wel erg dicht bij zo’n brevet. SpaceX van miljardair Elon Musk organiseert de ruimtereis, die begon met de lancering op Cape Canaveral in Florida. De reis is volgens het bedrijf zelf meteen ook de start van de commerciële ruimtevaart. Maar wie zijn de vier gelukkigen die mee mogen?

Wetenschap & Planeet