AFP
Volledig scherm
© AFP

Lagune in Patagonië kleurt roze door vervuiling

Een lagune in Patagonië kleurt momenteel roze nadat er chemicaliën werden geloosd door visserijbedrijven in de regio. Het fenomeen baart de lokale bevolking in de Zuid-Amerikaanse regio ernstig zorgen.

1 reactie

 • Yvan Van Nieuwenhuyze

  2 maanden geleden
  Twijfel eraan of vis eten wel zo gezond is !> vers kan nog net ,voor de rest ga ik beginnen passen.
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Innovatief: wetenschappers leren koeien naar toilet gaan, en dat kan broeikasgassen helpen verminderen
  2

  Innovatief: wetenschap­pers leren koeien naar toilet gaan, en dat kan broeikas­gas­sen helpen verminde­ren

  Wetenschappers beweren dat ze met succes koeien hebben afgericht om in ‘toiletten’ te plassen. Bedoeling is om daarmee de uitstoot van broeikasgassen te verminderen. Het team van Nieuw-Zeelandse en Duitse onderzoekers geeft toe dat het experiment begon als een grap, maar het ontdekte dat het beheer van urine van runderen op lange termijn een impact kan hebben op het klimaat.

Wetenschap & Planeet