De uitbarsting op de zon was de zwaarste sinds 13 mei 2005.
Volledig scherm
De uitbarsting op de zon was de zwaarste sinds 13 mei 2005. © AP

Kans op poollicht in België na zware zonnevlam

UpdateAls gevolg van de zware uitbarsting op de zon afgelopen zondag is er vandaag kans op poollicht in België. Dat heeft poollicht.be getwitterd. De weersvoorspellingen voor liefhebbers die het licht willen waarnemen, zijn echter zeer ongunstig.

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.

Wetenschap & Planeet